Orkest

Direct na de Carmina Burana van vorig jaar is Rondo begonnen aan een nieuw programma dat op 28 januari en 4 februari aanstaande wordt uitgevoerd.

Het koor zingt onder andere een aantal motetten van Karl Jenkins. Als je ooit "The Armed Man - A Mass For Peace", van Jenkins hebt gehoord dan weet je wat voor klankkleur je kan verwachten. Verrassend en soms ontroerend mooi. Voor het koor een hele uitdaging om dit goed eruit te laten komen.

Rondo zingt ook “Broad Waters" van Henryk Górecki, vijf prachtige Poolse volksliederen over water, rivieren en stromen. Hiervoor heeft een Poolse alt ons met engelen geduld de uitspraak van het Pools bijgebracht.

Verder worden vier liederen van Holst ten gehore gebracht en tenslotte en een stuk van Arvo Pärt. Dit is voor Rondo een “oudje”, destijds al een hele uitdaging, maar nu nog steeds. 

 

Je bent van harte welkom om te komen luisteren naar het resultaat. De concerten vinden plaats onder de titel "Over stromen" op zondag 28 januari, 15.00 uur, H. Michaëlkerk, Schalkwijk en op zondag 4 februari, 15.00 uur, Martinuskerk, Rijswijk (Gld.).  

 

 

Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 in de kerk. Voor meer info en bestellen van kaarten: www.kamerkoorrondo.nl.